Salaojaremontti

Toimivan salaojajärjestelmän avulla pelastat kiinteistösi perustuksen pahimmalta mahdolliselta haurastuttajalta - kosteudelta

  3 seurausta toimimattomasta salaojajärjestelmästä

  image format png
  Maaperä pehmittyy
  Vuosittain pientalojen katolta valuu 50 – 100 kuutiota sade- ja sulamisvesiä. Mikäli ne jäävät asuntoasi ympäröivään maaperään, ne pehmittävät sitä, aiheuttaen valumia, sortumia sekä maan liikkumista.
  image format png
  Perustus pilalle
  Ympärivuotinen kosteus siirtyy maaperästä hiljalleen imeytyy asuntosi perustuksiin. Märkä maa on pahin mahdollinen perustuksien haurastuttaja. Ennenaikaisen rappeutumisen lisäksi, kosteus aiheuttaa myös vakavia routavaurioita.
  image format png
  Sisäilmaongelmat
  Pahimmassa tapauksessa kosteus nousee perustusta pitkin talon rakenteisiin, aiheuttaen lahoamista ja muodostaen erilaisia home- ja sienikasvustoja. Jos näin pitkälle edetään, talon lähtölaskenta on jo pitkällä.

  Säästä kotisi, tilaa ilmainen kartoituskäynti!

  Jätä yhteystietosi alta, niin sovitaan maksuton kartoituskäynti. Käynnin aikana tarkistamme salaojienne kunnon täysin kuluitta.

   Jokainen projektimme noudattaa suunilleen seuraavaa työjärjestystä:

   1. Kartoitamme nykyisen tilanteesi, tarpeen mukaan myös kuvaamme nykyiset putket

   2. Suunnittelemme projektin alusta loppuun ja laskemme sinulle kiinteähintaisen tarjouksen

   3. Teemme aloituskatselmuksen, jossa lyömme suunnitelmat ja aikataulut lukkoon

   4. Tuomme kaluston paikalle ja hoidamme urakan sovitusti alusta loppuun

   5. Käymme kanssasi läpi, mitä on tehty, miten on tehty sekä opastamme sinulle, kuinka pidät järjestelmäsi kunnossa myös tulevaisuudessa.

   Kokemuksia Salaojatecistä

   Päivi Raukion kokemuksia Salaojatec Oy:stä ‘’Voin suositella vilpittömästi Salaojatec Oy:n palveluita muillekin, en ole katunut hetkeäkään päätöstäni’’

   Salaojatec teki Tuusulan kunnan suojelemaan rintamamiestaloon täydellisen salaojaremontin. Salaojaremontti tuli tarpeelliseksi kellarissa tapahtuneen vesivahingon myötä. Päivi remontoi kaikki kellarin sisäpinnat ja Salaojatecin toimesta päivitettiin talon salaoja- ja sadevesijärjestelmät nykyaikaisten vaatimusten mukaiseksi. Katso videolta, miten Salaojatecin remontti eteni ja miksi Raukio valitsi Salaojatecin urakoitsijaksi lähes parinkymmenen muun urakoijan joukosta.

   Yhteystiedot

   Mietityttääkö salaojaremontin tekeminen?

   Mitä salaojaremontit pitää sisällään?
   Mitkä merkit kertovat, ettei kaikki ole kunnossa?
   Miksi en tekisi salaojaremonttia itse?
   Onko salaojaremonteille takuuta?
   Onko salaojaremontti kotitalousvähennyskelpoinen palvelu?