Sadevesiremontti

Toimiva sadevesijärjestelmä ehkäisee taloa muun muassa routavaurioilta ja sisäilmaongelmita. Pystymme nopeasti arvioimaan sadevesijärjestelmäsi kunnon – täysin kuluitta.

  Miksi valita Salaojatecin sadevesiremontti?

  Mitä asiakkaamme sanovat Salaojatecistä?

  Säästä kotisi, varaa ilmainen sadevesiremontin kartoituskäynti!

  Jätä yhteystietosi alta, niin me palaamme asiaan pikimmiten. Sovitaan maksuton kartoitus, jossa tarkistamme sadevesijärjestelmänne kunnon.

   Kokemuksia Salaojatecistä

   Päivi Raukion kokemuksia Salaojatec Oy:stä ‘’Voin suositella vilpittömästi Salaojatec Oy:n palveluita muillekin, en ole katunut hetkeäkään päätöstäni’’

   Salaojatec teki Tuusulan kunnan suojelemaan rintamamiestaloon täydellisen salaojaremontin. Salaojaremontti tuli tarpeelliseksi kellarissa tapahtuneen vesivahingon myötä. Päivi remontoi kaikki kellarin sisäpinnat ja Salaojatecin toimesta päivitettiin talon salaoja- ja sadevesijärjestelmät nykyaikaisten vaatimusten mukaiseksi. Katso videolta, miten Salaojatecin remontti eteni ja miksi Raukio valitsi Salaojatecin urakoitsijaksi lähes parinkymmenen muun urakoijan joukosta.

   Sadevesiremontti etenee seuraavalla kaavalla:

   Aluksi kartoitamme nykyisen tilanteesi. Alkukatselmuksen perusteella teemme remonttisuunnitelman ja laskemme hinnan projektille.

   Kun projektin suunnitelmat ja aikataulu on lyöty lukkoon, hankimme tarvittavat materiaalit. Materiaaleihin kuuluvat mm. sadevesiputket, rännisuppilot ja mahdolliset sadevesikaivot.

   Tuomme kaluston paikalle ja hoidamme urakan sovitusti alusta loppuun. Valtaosa sadevesiremontista koostuu kaivuutyöstä. Talon seinustan edusta on kaivettava auki talon ympäriltä, jotta sadevesiputket saadaan asennettua.

   Kun uusi sadevesijärjestelmä on paikallaan, kaivanto täytetään ja maanpinta profiloidaan. Siivoamme jälkemme ja viemme remontista syntyvät jätteet ja ylimääräiset maa-ainekset pois tontilta. Kasaamme myös kaikki puretut esteet tarvittaessa.

   Usein kysyttyä sadevesiremontista

   Milloin sadevesiremontti on ajankohtainen?

   Kaikki ei näy päällepäin, minkä takia ammattilaisen olisi syytä tarkistaa vähintään viiden vuoden välein tilanne. Ulospäin näyttäytyviä merkkejä ongelmista ovat kuitenkin muun muassa:

   – Kalkin tai hikoilun esiintyminen kivijalassa
   – Kivijalan maali on rapautunut tai hikoilee
   – Talon sisällä tai sen läheisyydessä esiintyy paljon muurahaisia
   – Pehmeät laudat seinien alaosassa
   – Katon sadevedet eivät ohjaudu kaivoon tai kaivot tulvivat
   – Kellarissa on kostea ilma

   Miksi en tekisi sadevesiremonttia itse?

   Sadevesiremontti vaatii yllättävän paljon työtä, mutta mikään ei estä sinua tekemästä remonttia itse.

   Lähinnä kysymys on siitä, haluatko käyttää koko lomasi remontin tekemiseen, kun ammattilaisilla siihen menee muutamia päiviä?

   Lisäksi alalla jo vuosia toimineina, voimme sanoa, että lähes 90 % itse tehdyistä remonteista menee pieleen ja niiden korjauttaminen voi maksaa moninkertaisesti verrattuna alkuperäisen remontin hintaan.

   Voiko sadevesiremontin hintaan vaikuttaa?

   Työn hintaan on vaikea vaikuttaa, mutta ehkä ainut tapa alentaa kustannuksia on purkaa talon seinustan läheisyydessä olevat esteet pois ennen remontin aloitusta. Näin ollen esteiden purkamisesta ei synny kustannuksia.

   Eniten säästät kustannuksissa, kun uusit sadevesijärjestelmän salaojaremontin yhteydessä. Tällöin samaa kaivuutyötä ei tarvitse tehdä kahdesti ja saat uudet salaojaputket ja sadevesiputket samalla vaivalla.

   Onko sadevesiremontti kotitalousvähennyskelpoinen palvelu?

   Sadevesiremontti saattaa olla kotitalousvähennyskelpoinen. Lue lisää verottajan sivuilta osoitteesta https://vero.fi/kotitalousvahennys

   Miksi ilmainen sadevesikartoitus kannattaa tehdä nyt?

   Varaa ilmainen kartoitus, niin saat nopeasti tiedon:

   – Onko sade- ja sulamisvedet ohjattu oikein
   – Onko jotain ongelmia jo ehtinyt syntyä
   – Mitä toimenpiteitä tarvitsee tehdä

   Maaperän kosteuden aiheuttamat ongelmat eivät odota. Talon kivijalka voi jo hilseillä ja kerätä kosteutta. Meidän kautta saat nopeasti tiedon tilanteestasi.

   Sadevesijärjestelmän toimivuus on hyvä tarkistaa vähintään viiden vuoden välein, jotta talon pysyminen asuttavassa kunnossa voidaan taata.

   Säästä kotisi, varaa ilmainen sadevesiremonttikartoitus!

   Jätä yhteystietosi alta, niin me palaamme asiaan pikimmiten.
   Sovitaan maksuton kartoitus, jossa tarkistamme sadevesijärjestelmänne kunnon.