Tietoa Salaojatecista

Salaojien ja sadevesijärjestelmien ammattimiehet

  Salaojien- ja sadevesiremonttien ammattilaiset palveluksessasi!

  Perustimme Salaojatecin keväällä 2020, meidän kaikkien työskenneltyä alalla useita vuosia. Ajatus oman yrityksen perustamisesta lähti halusta palvella asiakkaita enemmän omien arvojemme mukaisesti, tarjoten heille samalla pienemmän toimijan edut olemalla läpinäkyvä, ketterä ja asiantunteva kumppani.

  Työyhteisönä olemme avoin, sitoutunut ja yhteisöllinen. Jokainen saa tuoda esiin omia vahvuuksiaan ja Salaojatecillä työskennellään rennon reippaalla otteella, ilman ylimääräisiä byrokratian rattaita.

  Meillä asiakasta kuunnellaan ja palvellaan, kuten kuuluukin. Hoidamme jokaisen projektin ammattitaidolla alusta loppuun ja panostamme asiakkaiden palveluun myös asennuksen jälkeen. Haluamme olla asiakkaidemme luottamuksen arvoinen toimija.

  ‘’Voin aidosti suositella Salaojateciä muillekin!’’

  Salaojatec teki Tuusulan kunnan suojelemaan rintamamiestaloon täydellisen salaojaremontin. Salaojaremontti tuli ajankohtaiseksi kellarissa tapahtuneen vesivahingon myötä. 

  Päivi Raukio remontoi kaikki kellarin sisäpinnat ja Salaojatecin toimesta päivitettiin talon salaoja- ja sadevesijärjestelmät nykyaikaisten vaatimusten mukaisiksi. Katso videolta, miten remontti eteni ja miksi Raukio valitsi Salaojatecin urakoitsijaksi lähes parinkymmenen muun urakoitsijan joukosta.

  Sakari Tyni

  (Perustaja, Myynti & Markkinointi)

  Hulvattoman hauska persoona Järvenpäästä, jonka päävastuulla on markkinoinnin kehittäminen. Lisäksi toimin Samin aisaparina myynnin puolella. Tarvittaessa kaivinkone pysyy näpeissä ja hyppään rattiin, jos tilanne sen vaatii, oonhan kuitenkin maanrakentamista useamman vuoden ehtinyt tehdä. Harrastuksiin kuuluu lenkkeily sekä maastossa sähköpyöräily aina kun niille löytyy aikaa. Mielekkäintä työssäni on työnkuvan vaihtelevuus ja uusiin asiakkaisiin tutustuminen, sekä heidän kanssaan salaoja- ja sadevesi-ongelmien ratkominen unohtamatta kuitenkaan sitä, kuinka tärkeää on pitää asiakkaat tyytyväisinä palveluihimme!

  041 7202420 [email protected]

  Sami Rautio

  (Myynti)

  Olen vantaalainen perheenisä ja perheeseeni kuuluu vaimo ja kolme lasta. Harrastan juoksua ja muuta urheilua aktiivisesti, mikä antaa työlleni sopivaa vastapainoa. Vastaan yrityksemme myynnistä ja intohimonani on jatkuva itsensä kehittäminen, asiakaslähtöinen palvelu sekä oikean ratkaisun selvittäminen asiakkaan ongelmaan. Tyytyväinen asiakas on parasta, mitä työstä voi saada!

  044 3374961 [email protected]

  Juho Tyni

  (Asennus)

  Asustelen Vantaalla tyttöystävän ja koiran kanssa. Vapaa-aika kuluu pääasiassa koiran kanssa touhutessa. Harrastan lenkkeilyä, kesäisin kalastelua ja talvella jääkiekkoa. Vastaan asennuksista ja olen ollut maanrakennusalalla vuodesta 2010, joista muutaman vuoden työnjohdossa. Tämä työ sopii minun tunnolliselle ja tarkalle luonteelle oikein loistavasti, ja parasta työssäni ovat tyytyväiset asiakkaat!

  040 4185191 [email protected]

  Säästä kotisi, varaa ilmainen kartoituskäynti!

  Jätä yhteystietosi alta, niin sovitaan maksuton kartoituskäynti.
  Käynnin aikana tarkistamme salaojienne kunnon täysin kuluitta.