Tietoa Salaojatecista

Salaojien ja sadevesijärjestelmien ammattimiehet

  Mikä ihmeen Salaojatec?

  Perustimme Salaojatecin keväällä 2020, meidän kaikkien työskenneltyä alalla useita vuosia. Ajatus oman yrityksen perustamisesta lähti siitä, että halusimme palvella asiakkaita enemmän omien arvojemme mukaisesti, tarjoten heille samalla pienemmän toimijan edut.

  Tarkoituksenamme onkin tarjota vaihtoehtoa, jossa asiakasta kuunnellaan ja palvellaan kuten kuuluukin. Meille on tärkeää hoitaa jokainen projektimme ammattitaidolla alusta loppuun ja panostaa asiakkaiden palveluun myös asennuksen jälkeen. Haluamme olla asiakkaidemme luottamuksen arvoinen toimija.

  Kokemuksia Salaojatecistä

  Päivi Raukion kokemuksia Salaojatec Oy:stä ‘’Voin suositella vilpittömästi Salaojatec Oy:n palveluita muillekin, en ole katunut hetkeäkään päätöstäni’’

  Salaojatec teki Tuusulan kunnan suojelemaan rintamamiestaloon täydellisen salaojaremontin. Salaojaremontti tuli tarpeelliseksi kellarissa tapahtuneen vesivahingon myötä. Päivi remontoi kaikki kellarin sisäpinnat ja Salaojatecin toimesta päivitettiin talon salaoja- ja sadevesijärjestelmät nykyaikaisten vaatimusten mukaiseksi. Katso videolta, miten Salaojatecin remontti eteni ja miksi Raukio valitsi Salaojatecin urakoitsijaksi lähes parinkymmenen muun urakoijan joukosta.

  Sakari Tyni

  (Asennus)

  Hulvattoman hauska persoona Järvenpäästä, jonka päävastuu yrityksessä on markkinoinnin kehittäminen ja tehostaminen sekä tietenkin Samin ‘’vasen käsi’’ myynnin parissa. Toki kaivinkonekin pysyy näpeissä, ja tarvittaessa hyppään rattiin jos tilanne sen vaatii. Oonhan maanrakentamista useamman vuoden ehtinyt tehdä. Harrastuksiin kuuluu lenkkeily sekä maastossa sähköpyöräily aina kun aikaa niille löytyy. Mielekkäintä työssäni on työnkuvan vaihtelevuus ja uusiin asiakkaisiin tutustuminen, sekä heidän kanssaan salaoja- ja sadevesi-ongelmien ratkominen. Unohtamatta kuitenkaan sitä, kuinka tärkeää on pitää asiakkaat tyytyväisinä palveluihimme!

  041 7202420 [email protected]

  Sami Rautio

  (Myynti)

  Olen vantaalainen perheenisä. Perheeseeni kuuluu vaimo ja kolme lasta. Harrastan juoksua ja muuta urheilua aktiivisesti ja se antaa työlleni sopivaa vastapainoa. Vastaan tehokkaan yrityksemme myynnistä. Intohimonani on jatkuva itsensä kehittäminen, asiakaslähtöinen palvelu ja oikean ratkaisun selvittäminen asiakkaan ongelmaan. Tyytyväinen asiakas on parasta, mitä työstä voi saada.

  044 3374961 [email protected]

  Juho Tyni

  (Asennus)

  Asustelen Vantaalla tyttöystävän ja koiran kanssa. Vapaa-ajat kuluu pääasiassa koiran kanssa touhuillessa. Harrastan lenkkeilyä, kesäisin kalastelua ja talvella jääkiekkoa. Vastaan yrityksemme asennuksesta. Olen ollut maarakennusalalla vuodesta 2010, joista muutaman vuoden työnjohdossa. Työ sopii minun tunnolliselle ja tarkalle luonteelle oikein loistavasti, ja parasta työssäni ovat tyytyväiset asiakkaat

  040 4185191 [email protected]

  Säästä kotisi, varaa ilmainen kartoituskäynti!

  Jätä yhteystietosi alta, niin me palaamme asiaan pikimmiten. Sovitaan maksuton kartoitus, jossa tarkistamme sadevesijärjestelmänne kunnon.