Salaojaremontti Lohja

Toimivan salaojajärjestelmän avulla pelastat kiinteistösi perustuksen pahimmalta mahdolliselta haurastuttajalta – kosteudelta.

  3 seurausta toimimattomasta salaojajärjestelmästä

  Maaperä pehmittyy

  Vuosittain pientalojen katolta valuu 50 – 100 kuutiota sade- ja sulamisvesiä. Mikäli ne jäävät asuntoasi ympäröivään maaperään, ne pehmittävät sitä, aiheuttaen valumia, sortumia sekä maan liikkumista.

  Perustus pilaantuu

  Ympärivuotinen kosteus siirtyy maaperästä hiljalleen imeytyy asuntosi perustuksiin. Märkä maa on pahin mahdollinen perustuksien haurastuttaja. Ennenaikaisen rappeutumisen lisäksi, kosteus aiheuttaa myös vakavia routavaurioita.

  Sisäilmaongelmat

  Pahimmassa tapauksessa kosteus nousee perustusta pitkin talon rakenteisiin, aiheuttaen lahoamista ja muodostaen erilaisia home- ja sienikasvustoja. Jos näin pitkälle edetään, talon lähtölaskenta on jo pitkällä.

  Säästä kotisi, varaa ilmainen kartoituskäynti!

  Jätä yhteystietosi alta, niin sovitaan maksuton kartoituskäynti. Käynnin aikana tarkistamme salaojienne kunnon täysin kuluitta.

   Jokainen projektimme noudattaa suunilleen seuraavaa työjärjestystä:

   Kartoitamme nykyisen tilanteesi, tarpeen mukaan myös kuvaamme nykyiset putket

   Suunnittelemme projektin alusta loppuun ja laskemme sinulle kiinteähintaisen tarjouksen

   Teemme aloituskatselmuksen, jossa lyömme suunnitelmat ja aikataulut lukkoon

   Tuomme kaluston paikalle ja hoidamme urakan sovitusti alusta loppuun

   Käymme kanssasi läpi, mitä on tehty, miten on tehty sekä opastamme sinulle, kuinka pidät järjestelmäsi kunnossa myös tulevaisuudessa.

   Kokemuksia Salaojatecistä

   Päivi Raukion kokemuksia Salaojatec Oy:stä ‘’Voin suositella vilpittömästi Salaojatec Oy:n palveluita muillekin, en ole katunut hetkeäkään päätöstäni’’

   Salaojatec teki Tuusulan kunnan suojelemaan rintamamiestaloon täydellisen salaojaremontin. Salaojaremontti tuli tarpeelliseksi kellarissa tapahtuneen vesivahingon myötä. Päivi remontoi kaikki kellarin sisäpinnat ja Salaojatecin toimesta päivitettiin talon salaoja- ja sadevesijärjestelmät nykyaikaisten vaatimusten mukaiseksi. Katso videolta, miten Salaojatecin remontti eteni ja miksi Raukio valitsi Salaojatecin urakoitsijaksi lähes parinkymmenen muun urakoijan joukosta.

   Mietityttääkö salaojaremontin tekeminen?

   Mitä salaojaremontit pitää sisällään?

   Jokainen projektimme noudattaa suunnilleen seuraavaa työjärjestystä:

   1. Kartoitamme nykyisen tilanteesi, tarpeen mukaan myös kuvaamme nykyiset putket
   2. Suunnittelemme projektin alusta loppuun ja laskemme sinulle kiinteähintaisen tarjouksen
   3. Teemme aloituskatselmuksen, jossa lyömme suunnitelmat ja aikataulut lukkoon
   4. Tuomme kaluston paikalle ja hoidamme urakan sovitusti alusta loppuun
   5. Käymme kanssasi läpi, mitä on tehty, miten on tehty sekä opastamme sinulle, kuinka pidät järjestelmäsi kunnossa myös tulevaisuudessa.

   Mitkä merkit kertovat, ettei kaikki ole kunnossa?

   Kaikki ei näy päällepäin, minkä takia ammattilaisen olisi syytä tarkistaa tilanne vähintään viiden vuoden välein.

   Ulospäin näyttäytyviä merkkejä ongelmista ovat muun muassa:

   • Kivijalka hilseilee tai se on kalkkeutunut
   • Kivijalan maali rapautuu tai halkeilee
   • Katon sadevedet eivät ohjaudu kaivoon tai kaivot tulvivat
   • Kellarissa on kostea ilma
   • Talon kulmilta ei löydy salaojien tarkastuskaivoja
   • Perustuksessa ei ole kosteuseristettä
   • Maa-aines perustuksen juurella on liian tiivistä
   • Sadevesiä ei ole oikeaoppisesti ohjattu kauemmas seinästä

   Miksi en tekisi salaojaremonttia itse?

   Salaoja- ja sadevesiremontit vaativat yllättävän paljon työtä, mutta mikään ei toki estä sinua tekemästä remonttia itse. Lähinnä kysymys on siitä, haluatko käyttää koko kesän remontin tekemiseen, kun ammattilaisilla siihen menee pari viikkoa?

   Lisäksi alalla jo vuosia toimineina, voimme sanoa, että lähes 90 % itse tehdyistä remonteista menee pieleen ja niiden korjauttaminen voi maksaa moninkertaisesti verrattuna alkuperäisen remontin hintaan.

   Onko salaojaremonteille takuuta?

   Kyllä on. Annamme sinulle 3 vuoden takuun tekemällemme työlle. Lupaamme myös auttaa sinua salaoja- ja sadevesijärjestelmän ylläpidossa, mikäli sinulla herää siihen liittyen kysymyksiä.

   Onko salaojaremontti kotitalousvähennyskelpoinen palvelu?

   Kyllä, voit hyödyntää kotitalousvähennystä, jolloin valtio antaa jopa 40 % remontin hinnasta sinulle takaisin henkilökohtaisessa verotuksessasi.

   Omakotitalon salaojaremontti Lohja

   Omakotitalon salaojitus tarkoittaa salaojarakenteen rakentamista omakotitalon piha-alueelle. Salaojarakenteen avulla estetään veden pääsy talon rakenteiden sisään. Salaojaputki on maan alle kaivettu, reikäinen putki, johon ympäröivän alueen vesi valuu ja ohjataan pois omakotitalon lähistöltä.

   Kosteus omakotitalon perustuksissa voi aiheuttaa ennenaikaisia rappeumia ja homeongelmia. Sokkelin hilseily tai värimuutokset ovat usein merkkejä siitä, että omakotitalon salaojituksessa on ongelmia. Keväällä lumien sulaessa, kannattaa tarkastella veden kertymistä omakotitalon piha-alueelle. Erityisesti talon välittömästä läheisyydestä veden tulisi ohjautua nopeasti muualle.

   Salaojaremontti estää rakenteiden kosteusvauriot

   Jatkuva kosteus, kuten suuret sadevesimassat ja sulavat lumet pitävät rakennuksen kivijalan märkänä ympäri vuoden. Mikäli kosteus jatkuu pitkään, vesiä pääsee myös kellareihin. Kosteus ei ainoastaan lahota talon rakenteita, vaan muodostaa myös erilaisia sieni- ja homekasvustoja, joista osa voivat olla terveydelle haitallisia. Toimiva salaojitus on yksi tärkeimmistä asioista, joista huolta pitämällä asuinrakennus pidetään pitkään asuttavassa kunnossa.

   Salaojien asianmukainen toiminta on rakennuksen kunnon kannalta äärimmäisen tärkeää, sillä huonokuntoinen tai väärin asennettu salaoja on omiaan edesauttamaan erilaisten kosteusvaurioiden syntymistä ja sulavien lumien tekemiä vaurioita. Salaojatec telee salaojituksia niin uudiskohteisiin kuin myös saneerattaviin kohteisiin. Mikäli vesi vuotaa ulkoa talosi kellariin tai epäilet, että salaojat eivät ole täysin toimintakuntoisia, kannattaa salaojaremontti tehdä viipymättä.

   Salaojatec – Salaojitukset ja Salaojaremontit Lohjalla ja sen ympäristössä

   Salaojatec toteuttaa salaojat ja salaojaremontit nopeasti sekä ammattitaidolla koko Uudenmaan alueella ja sen lähiympäristössä. Teemme salaojaremontit ja sadevesiremontit Uudenmaan kunnissa ja lähialueilla: Askola, Espoo, Hanko, Helsinki, Hyvinkää, Inkoo, Järvenpää, Karkkila, Kauniainen, Kerava, Kirkkonummi, Lapinjärvi, Lohja, Loviisa, Myrskylä, Mäntsälä, Nurmijärvi, Pornainen, Porvoo, Pukkila, Raasepori, Sipoo, Siuntio, Tuusula, Uusimaa, Vantaa ja Vihti

   Toteutamme salaojitukset niin uudiskohteisiin kuin remonttikohteisiin. Kilpailutamme käytettävät materiaalit ja hankimme tarvittavat tarvikkeet puolestasi.

   Säästä kotisi, varaa ilmainen kartoituskäynti!

   Jätä yhteystietosi alta, niin sovitaan maksuton kartoituskäynti. Käynnin aikana tarkistamme salaojienne kunnon täysin kuluitta.