Salaojatec kesän kuulumisia

Meiltä onnistuu kaikenkokoiset salaoja- ja sadevesiremontit, niin omakotitaloihin kuin taloyhtiöillekin.
Jätä soittopyyntö, niin palaamme pikimmiten asiaan.

  Kesä saapuu kovaa vauhtia ja Salaojatecin salaoja- ja sadevesiremonttisesonki alkaa käynnistymään toden teolla. 

  Tästä kesästä on tulossa meille ennätyksellinen monella tapaa, sillä olemme tuplanneet remonttitiimien määrän viime vuodesta ja myyneet kesän lähes loppuun jo alkuvuoden aikana. 

  Salaoja- ja sadevesiremonttien hinnoitteluun läpinäkyvyyttä

  Menneen kevään aikana olemme myös julkaisseet sivuillemme tehdyt työmaat -osion, josta löydät salaoja- ja sadevesiremonttikohteitamme. Ensivilkaisulla näet nopeasti kohteen perustiedot eli sijainnin, lyhyen kuvauksen, kaivuumetrit ja tietysti hinnan. Tutustumalla tarkemmin kohteisiin löydät kuvia ja muita hyödyllisiä lisätietoja. Käy tutustumassa tehtyihin työmaihin täällä: https://salaojatec.fi/tyomaat/

  Salaojaremontin hinta on yksi kysytyimpiä asioita. Halusimme tuoda hinnat reilusti esille, jotta sinun olisi helpompi arvioida tulevan salaojaremontin kustannuksia. Sivuiltamme löydät myös salaojaremonttilaskurin, jota käyttämällä saat alustavan hinta-arvion salaojaremontillesi. Kokeile salaojalaskuria jo tänään!

  Tulevaisuudessa parempaa viestintää

  Salaoja- tai sadevesiremontti on aina iso rupeama ja kuten missä tahansa projektissa, hyvä viestintä on avainasemassa. Meille ketterä ja avoin viestintä on aina ollut perusperiaate, mutta haluamme viedä asiat seuraavalle tasolle tulevaisuudessa.

  Olemme kehittämässä uudenlaista portaalia asiakkaidemme käyttöön, josta löytyy vastaukset useimmiten kysyttyihin kysymyksiin remontista, tietoja remontin etenemisestä sekä kätevä viestipalvelu, jonka kautta voimme jatkossa olla entistä paremmin yhteydessä asiakkaisiimme, vastata kysymyksiin ja viestiä remontin kulusta. 

  Palvelu on vasta kehitteillä ja tulemme testaamaan sitä mahdollisesti loppukesän aikana ensimmäisillä työmailla. Ohjelmisto on tarkoitus ottaa ensi kesänä kokonaisvaltaisemmin käyttöön kaikille tuleville työmaille. Pysyhän kuulolla!