Salaojaremontti Lohja

Salaojitus pitää kiinteistösi perustukset kuivana ja estää kosteusvaurion syntymistä.

  Mistä tiedän, että salaojajärjestelmä ei toimi?

  image format png
  Kellarissa haisee kostealle
  Kannattaa salaojien toimivuus tarkistuttaa mahdollisimman pian, mikäli kotisi kellarissa tuoksuu mökin perunakellarilta.
  image format png
  Pihamaa on jatkuvasti kostea
  Salaojitus saattaa olla puutteellinen, mikäli pihamaalle jää pitkäksi aikaa vettä sateen jälkeen, eikä se imeydy maaperään.
  image format png
  Sokkelissa näkyy muutoksia
  Erilaiset kasvustot, kalkkeumat ja värimuutokset sokkelissa voivat myös olla merkki toimimattomasta salaojajärjestelmästä.

  Varaa ilmainen salaojien kartoitus ja säilytät kiinteistösi arvon.

  Meiltä saat maksuttoman salaojakartoituksen. Kuvaamme salaojat myös tarvittaessa!

   Näin Salaojatecin salaojaremontti etenee:

   1. Kartoitamme nykyisen tilanteesi veloituksetta ja tarpeen mukaan myös kuvaamme nykyiset putket

   2. Laadimme remonttisuunnitelman ja laskemme sinulle kiinteähintaisen tarjouksen

   3. Pidämme aloituskatselmuksen, jossa lyömme suunnitelmat ja aikataulut lukkoon kanssasi

   4. Tuomme kaluston paikalle ja hoidamme urakan sovitusti alusta loppuun

   5. Käymme kanssasi läpi, mitä on tehty, miten on tehty sekä opastamme sinulle, kuinka pidät salaojasi kunnossa myös tulevaisuudessa.

   Salaojatec päivitti Päivi Raukion kodin salaoja- ja sadevesijärjestelmät nykyaikaisten vaatimusten mukaiseksi.

   Runkovesiputken hajottua vettä tulvi Raukion tontille sekä talon kellariin aiheuttaen mittavan vesivahingon. Kun kellari oli kuivunut ja remontoitu, päätti Raukio päivittää myös talon salaoja- ja sadevesijärjestelmät nykyaikaisten vaatimusten mukaiseksi.

   Salaojatec toteutti täydellisen sadevesi- ja salaojaremontin Tuusulan kunnan suojelemaan tiilitaloon. 

   “Remontin aikana minulle näytettiin remontin eri vaiheita ja kerrottiin lisää niistä”. Katso videolta, miten Salaojatecin remontti eteni ja miksi Raukio valitsi Salaojatecin urakoitsijaksi lähes parinkymmenen muun urakoitsijan joukosta.

   Ota yhteyttä

   Mikä muitakin mietityttää salaojaremontissa..

   Mikä on salaojaremontti?
   Miksi salaojat kannattaa tarkistaa?
   Miksi ammattilaisen pitäisi tehdä salaojaremontti?
   Mistä tiedän, että salaojat eivät toimi oikein?
   Saanko salaojaremontilleni takuun?

   Omakotitalon salaojitus Lohja

   Tarkistuta salaojiesi tilanne säännöllisesti ja ehkäiset kiinteistösi ennenaikaista rapautumista ja talosi säilyttää arvonsa paljon pidempään. Salaojatec tarkistaa salaojiesi tilanteen täysin veloituksetta!

   Jos salaojajärjestelmä ei toimi oikein, maaperän kosteus ja sadevesi valuu kohti talon perustuksia, josta se nousee talon rakenteisiin aiheuttaen kosteus- ja rakennevaurioita. Salaojatec toteuttaa salaojitukset ja salaojaremontit uudis- sekä saneerauskohteisiin.

   Taloosi syntyy kosteusvaurioita, kun salaojat eivät toimi kunnolla.

   Kosteus talon ympärillä maaperässä jatkuu ympäri vuoden. Kun sade- ja sulamisvedet eivät ohjaudu oikein, talosi perustuksiin syntyy kosteus- ja rakennevaurioita. Kosteus ei ainoastaan vaurioita talon rakenteita, vaan saattaa muodostaa myös erilaisia sieni- ja homekasvustoja, jotka saattavat olla kotisi asukkaille haitallisia.

   Salaojien asianmukainen toiminta on rakennuksen säilymisen kannalta äärimmäisen tärkeää. Voit tilata meidät ilmaiselle kartoituskäynnille viipymättä, mikäli epäilet, että kiinteistösi salaojat eivät ole kunnossa. Toimivasta salaojituksesta huolen pitäminen on yksi tärkeimmistä asioista, joilla pidennät talosi käyttöikää ja ylläpidät kiinteistösi arvoa.

   Salaojaremontit Lohjalla ja sen lähialueilla

   Salaojatec toteuttaa salaojat ja salaojaremontit nopeasti sekä ammattitaidolla koko Uudenmaan alueella ja sen lähiympäristössä: Askola, Espoo, Hanko, Helsinki, Hyvinkää, Inkoo, Järvenpää, Karkkila, Kauniainen, Kerava, Kirkkonummi, Lapinjärvi, Lohja, Loviisa, Myrskylä, Mäntsälä, Nurmijärvi, Pornainen, Porvoo, Pukkila, Raasepori, Sipoo, Siuntio, Tuusula, Uusimaa, Vantaa ja Vihti

   Meiltä saat salaojitukset niin uudis- kuin remonttikohteisiin. Hankimme ja kilpailutamme tarvikkeet ja materiaalit puolestasi ja lisäksi saat työllemme kolmen vuoden takuun!