Salaojaremontin hinta: Mitä omakotitalon salaojaremontti maksaa?

Meiltä onnistuu kaikenkokoiset salaoja- ja sadevesiremontit, niin omakotitaloihin kuin taloyhtiöillekin.
Jätä soittopyyntö, niin palaamme pikimmiten asiaan.

  Kun omakotitalon salaojaremontti tulee ajankohtaiseksi, keskeisin kysymys on tietysti hinta.

  Omakotitalojen salaojaremontit maksavat yleensä noin 15 000–35 000 euroa. Salaojaremonttien hinnassa on monta tekijää ja tarkka hinta voidaan antaa vasta tarkastuskäynnin jälkeen. Me tarkistamme salaojien kunnon maksutta! Varaa maksuton kartoitus klikkaamalla tästä.

  Salaojaremontin hintaan vaikuttavat kaivuusyvyys ja talon koko. Suurin osa hinnasta koostuu kuitenkin työstä. Hintaa lisäävät myös mahdolliset purkutyöt, jos pihalla on esimerkiksi kivetystä, asfalttia tai muita kaivuuesteitä.

  Jotkin asiakkaamme ovat laittaneet pihansa myös samalla uusiksi salaojaremontin yhteydessä, mikä luonnollisesti kartuttaa remonttipottia. Jos pihan uusiminen on ajankohtaista, se kannattaa ehdottomasti tehdä salaojaremontin yhteydessä, koska kaivuri on tontilla jo valmiiksi.

  Salaojaremontti hintaesimerkkejä

  • Toteutimme vuonna 2021 rivitalon salaojaremontin osoitteessa 00780, Helsinki. Työn kesto oli 4 päivää. Kaivettuja metrejä kertyi yhteensä 28 m ja kaivuusyvyys oli noin 0,5–1 metriä. Tämän rivitalokohteen salaoja- ja sadevedet purettiin olemassa olevaan purkujärjestelmään. Kohteesta purettiin kivetystä 9 neliömetriä, ja se asennettiin takaisin työn päätyttyä. Hintaa salaojaremontille tuli yhteensä noin 10940 €.
  • Toteutimme vuonna 2020 omakotitalon salaojaremontin osoitteessa 05400, Tuusula. Työn kesto oli 14 päivää. Kaivettuja metrejä kertyi yhteensä 65 m ja kaivuusyvyys oli noin 1–1,5 metriä. Tämän omakotitalokohteen salaoja- ja sadevedet purettiin avo-ojaan. Kohteesta purettiin kivetystä 25 neliömetriä, ja se asennettiin takaisin työn päätyttyä. Hintaa salaojaremontille tuli yhteensä noin 25184 €
  • Toteutimme vuonna 2020 paritalon salaojaremontin osoitteessa 04400, Järvenpää. Työn kesto oli noin 1 kuukausi. Kaivettuja metrejä kertyi yhteensä 135 m ja kaivuusyvyys oli noin 0,5–1 metriä. Tämän paritalokohteen salaoja- ja sadevedet purettiin olemassa olevaan purkujärjestelmään. Kohteessa ei ollut entuudestaan purettavaa kivetystä. Asfalttia purettiin 20 neliömetriä ja se asennettiin takaisin työn päätyttyä. Hintaa tuli yhteensä noin 66591 €.

  Voiko salaojaremontin hintaan vaikuttaa?

  Hintaan voi itse vaikuttaa purkamalla etukäteen esteitä, jotka ovat tiellä remonttia tehdessä. Esimerkiksi terassit ja kivetykset voi itse purkaa, jos ne ovat työskentelyalueella tai ovat muuten esteenä remontille. 

  Hinnassa kannattaa ottaa huomioon myös kotitalousvähennys, joka on maksimissaan 2400 euroa per. henkilö. Voit lukea kotitalousvähennyksestä lisää aiemmasta blogistamme “Kotitalousvähennys muuttuu vuonna 2022 – Kuinka se vaikuttaa salaojaremonttiin?” sekä verottajan sivuilta.

  Näin Salaojatecin salaojaremontti etenee

  1. Tilaat maksuttoman salaojakartoituksen, jossa tarkastetaan salaojien kunto. Mikäli salaojat eivät toimi, suunnitellaan paras mahdollinen ratkaisu, jotta kivijalka pysyisi kuivana ja kestävänä.
  2. Laadimme kattavan suunnitelman koko remontista ja laskemme sinulle kiinteän tarjouksen.
  3. Teemme aloituskatselmuksen, jossa lyömme suunnitelman ja aikataulut lukkoon.
  4. Toteutamme remontin sovitusti alusta loppuun ammattitaitoisesti.
  5. Lopputarkastus, jossa käymme selkeästi läpi mitä tontilla on tapahtunut ja opastamme sinua pitämään järjestelmän kunnossa myös tulevaisuudessa.

  Laske salaojaremontin hinta! Salaojaremontin hintalaskurilla saat suuntaa-antavan hinta-arvio remontista.

  GET STARTED

  0$

  Kiitos hinta-arvion tilauksesta! Saat arvion pian sähköpostiisi.

  Laske salaojaremontin hinta

  Täytä tiedot alle, niin saat meiltä suuntaa antavan hinta-arvion salaojaremontista sähköpostiisi.

  Onko talossa kellarikerrosta?

  Kyllä

  Ei

  Täytä ensin tiedot kohteesta

  Laske hinta

  Hinta-arviosi

  Arvioitu hinta on:

  Syötä yhteystietosi, niin lähetämme hinta-arvion sähköpostiisi. Hinta-arvion tilaaminen ei sido sinua palvelun tilaamiseen.

  Summary

  Kuvaus Tiedot Määrä Hinta
  Alennus:
  Yhteensä:

  Tilaa hinta-arvio tästä!