Salaojaremontti Vantaa

Epäiletkö salaojiesi toimivuutta? Varaa maksuton salaojakartoitus ja tarkistamme tilanteesi.

  3 oiretta, joista tiedät, että salaojaremontti on ajankohtainen

  image format png
  Talon sokkeli hilseilee
  Kun sadevedet eivät ohjaudu oikein, kaikki kosteus jää talosi kylkeen. Kosteus nousee pikku hiljaa rakenteita pitkin ylöspäin. Jos sokkelissasi on havaittavissa värimuutoksia, on aika tehdä salaojaremontti.
  image format png
  Kellarissa on kosteutta
  Haiseeko talosi kellari mökin perunakellarilta? Kellarissa on varmasti tällöin kosteutta tai jopa ihan vettä. Kosteus kertyy kellariin ja rakenteisiin, kun salaojat eivät ohjaa vesiä pois päin talosta.
  image format png
  Kostea maaperä
  Maa on jatkuvasti kostea, kun sadevesi pakkaantuu pihalla tiettyyn paikkaan. Kosteus pehmittää maaperää, mikä aiheuttaa valumia, sortumia ja maan liikkumista kiinteistön ympärillä.

  Säästä kotisi perustukset ja tilaa ilmainen kartoituskäynti!

  Kartoituskäynnin aikana tarkistamme salaojituksen kunnon täysin kuluitta.

   Jokainen projektimme noudattaa suunilleen seuraavaa työjärjestystä:

   1. Tulemme veloituksettomalle kartoituskäynnille, jossa tarkastamme nykyisten salaojiesi tilanteen.

   2. Käynnin jälkeen saat meiltä kiinteähintaisen tarjouksen sekä suunnitelman projektista.

   3. Aloituskatselmuksessa lyömme suunnitelmat ja aikataulut lukkoon.

   4. Tuomme kaluston paikalle ja hoidamme urakan sovitusti alusta loppuun.

   5. Lopuksi siivoamme jälkemme ja opastamme salaojajärjestelmän ylläpidossa.

   “Salaojatec erottui positiivisesti kymmenistä kilpailijoista tarjouksen sisällön suhteen”

   Tuusulalaisen Päivi Raukion talossa sattui ikävä vesivahinko, jonka seurauksena hän päätti uusia myös salaoja- ja sadevesijärjestelmän. Salaojatec teki kunnan suojelemaan rintamamiestaloon täydellisen salaojaremontin. Salaojaremontti tuli tarpeelliseksi kellarissa tapahtuneen vesivahingon myötä. Päivi remontoi kaikki kellarin sisäpinnat ja Salaojatecin toimesta päivitettiin talon salaoja- ja sadevesijärjestelmät nykyaikaisten vaatimusten mukaiseksi.

   ‘’Voin suositella vilpittömästi Salaojatec Oy:n palveluita muillekin, en ole katunut hetkeäkään päätöstäni’’. Katso videolta, miten Salaojatecin remontti eteni ja miksi Raukio valitsi Salaojatecin urakoitsijaksi lähes parinkymmenen muun urakoijan joukosta.

   Ota yhteyttä

   Usein kysyttyä salaojaremontista

   Mitä salaojaremontin hintaan sisältyy?
   Mistä tiedän, että salaojat pitää uusia?
   Voiko salaojaremontin tehdä itse?
   Saanko takuun salaojaremontille?
   Saako salaojaremontista kotitalousvähennyksen?

   Omakotitalon salaojaremontit Vantaalla

   Salaojatec tekee salaoja- ja sadevesiremontit Vantaalla niin uudis- kuin saneerauskohteisiin. Salaojien avulla estetään veden ja kosteuden pääsy kiinteistön rakenteisiin. Kun salaojajärjestelmä toimii oikein, maaperän kosteus ja vesi valuu taloa ympäröivään reikäiseen putkeen, joka ohjaa veden kaupungin viemäröintiin.

   Kun tarkistutat kiinteistösi salaojat tasaisin väliajoin, pystyt estämään kosteusvaurion tapahtumisen. Esimerkiksi sokkelissa näkyvä kalkki tai värimuutokset ovat usein merkkejä siitä, että salaojajärjestelmässä on jokin pielessä. Kellarin tunkkainen haju tai lätäköt pihyalla ovat myös merkki toimimattomasta salaojajärjestelmästä

   Ehkäise talosi ennenaikainen rapautuminen

   Kosteus talon ympärillä maaperässä jatkuu ympärivuoden. Mikäli sade- ja sulamisvedet eivät ohjaudu oikein, kiinteistöön syntyy kosteus- ja rakennevaurioita. Kosteus ei ainoastaan lahota talon rakenteita, vaan muodostaa myös erilaisia sieni- ja homekasvustoja, joista osa voivat olla terveydelle haitallisia. Toimiva salaojitus on yksi tärkeimmistä asioista, joista huolta pitämällä asuinrakennus pidetään pitkään asuttavassa kunnossa.

   Huonokuntoinen ja väärin asennettu salaoja edesauttaa erilaisten kosteus- ja rakennevaurioiden syntymistä ja siksi salaojien asianmukainen toiminta on rakennuksen säilymisen kannalta äärimmäisen tärkeää. Mikäli epäilet, että kiinteistösi salaojat eivät ole kunnossa, voit tilata meidät ilmaiselle kartoituskäynnille viipymättä.

   Salaojatec tekee salaojaremontit Vantaalla ja sen lähialueilla

   Salaojatec toteuttaa salaojat ja salaojaremontit nopeasti sekä ammattitaidolla koko Vantaan alueella ja sen lähiympäristössä. Teemme salaojaremontit ja sadevesiremontit Uudenmaan kunnissa ja lähialueilla: Askola, Espoo, Hanko, Helsinki, Hyvinkää, Inkoo, Järvenpää, Karkkila, Kauniainen, Kerava, Kirkkonummi, Lapinjärvi, Lohja, Loviisa, Myrskylä, Mäntsälä, Nurmijärvi, Pornainen, Porvoo, Pukkila, Raasepori, Sipoo, Siuntio, Tuusula, Uusimaa, Vantaa ja Vihti

   Toteutamme salaojitukset niin uudiskohteisiin kuin remonttikohteisiin. Kilpailutamme käytettävät materiaalit ja hankimme tarvittavat tarvikkeet puolestasi.