Salaojaremontti Uusimaa

Varaa ilmainen salaojien kartoitus ja ehkäise kosteuden aiheuttamat vauriot!

  Mistä tiedät, että on aika tehdä salaojaremontti?

  image format png
  Kellarissa haisee tunkkaiselta
  Huono sisäilma voi johtua toimimattomista salaojista. Sisäilmaongelmat saattavat aiheuttaa talon asukkaille terveysongelmia.
  image format png
  Kosteus kertyy pihamaalle
  Mikäli sateen jälkeen pihamaalle kertynyt vesi ei imeydy maaperään, se saattaa olla merkki huonosti toimivasta tai puutteellisesta salaojituksesta.
  image format png
  Kotipihan pehmittynyt maaperä
  Kiinteistösi ympärille jäänyt kosteus ja vesi pehmittävät maaperää aiheuttaen valumia, sortumia sekä maan liikkumista talosi ympärillä.

  Varaa ilmainen salaojien kartoitus ja säästät kotisi kosteusvauriolta.

  Muistathan, että meillä kysyminen ei maksa mitään! Varaa siis veloitukseton salaojakartoitus jo tänään.

   Voit odottaa meiltä seuraavanlaista työjärjestystä, kun uusimme salaojasi

   1. Alkuun kartoitamme nykyisten salaojaputkien tilanteen täysin veloituksetta.

   2. Mikäli toimenpiteisiin on ryhdyttävä, saat meiltä kiinteähintaisen tarjouksen sekä projektisuunnitelman.

   3. Teemme aloituskatselmuksen, jossa lyömme suunnitelmat ja aikataulut lukkoon

   4. Aloituspäivänä tuomme kaluston ja muut tarvittavat tarvikkeet paikan päälle.

   5. Projektin päätteeksi siivoamme jälkemme ja opastamme sinua uusien salaojiesi ylläpidossa.

   ‘’Voin suositella vilpittömästi Salaojatec Oy:n palveluita muillekin, en ole katunut hetkeäkään päätöstäni’’

   Salaojaremontti tuli tarpeelliseksi Päivi Raukion kotiin kellarissa tapahtuneen vesivahingon myötä. Kun kellarin sisäpintojen päivitys saatiin valmiiksi, talon salaoja- ja sadevesijärjestelmät korjattiin nykyaikaisten vaatimusten mukaiseksi Salaojatecin toimesta. Projekti sujui aikataulussa tilaajan pyytämistä muutoksista huolimatta.

   ”Salaojatec erottui jo heti ensitapaamisesta lähtien muista urakoitsijoista.” Katso videolta, miten Salaojatecin remontti eteni ja miksi Raukio valitsi Salaojatecin urakoitsijaksi lähes parinkymmenen muun urakoitsijan joukosta.

   Ota yhteyttä

   Usein kysyttyjä kysymyksiä salaojaremontista

   Saanko salaojaremontille takuun?
   Saako salaojaremontista kotitalousvähennyksen?
   Miksi tilaisi ammattilaisen, kun voin tehdä salaojaremontin itse?
   Miksi salaojitus pitää tehdä?
   Mitä salaojaremontti maksaa?

   Omakotitalon salaojaremontit Uudellamaalla

   Salaojatec toteuttaa täydelliset salaoja- ja sadevesiremontit niin uudis- kuin saneerauskohteisiin. Varaa ilmainen salaojakartoitus viipymättä, mikäli kodissasi haisee tunkkaiselta tai kivijalka hilseilee tai siinä on kalkkeumia.

   Toimiva salaojajärjestelmä ohjaa maaperän kosteuden pois päin kiinteistöstäsi. Kun teet salaojaremontin, kotisi elinkaari pitenee ja vältyt ikäviltä yllätyksiltä. Vesivahingon riski minimoituu ja sisäilman laatu paranee salaojaremontin jälkeen.

   Toimimattomat salaojat aiheuttavat näkyviä vaurioita kivijalkaan

   Kun kosteus kertyy talosi läheisyyteen, eikä ohjaudu oikeaoppisesti pois päin kiinteistöstä, tuloksena on turvaton koti. Toimimattomat salaojat aiheuttavat sisäilmaongelmien lisäksi myös vauroita rakenteisiin. Huonokuntoinen ja väärin asennettu salaoja edesauttaa erilaisten kosteus- ja rakennevaurioiden syntymistä ja siksi salaojien asianmukainen toiminta on rakennuksen säilymisen kannalta äärimmäisen tärkeää.

   Toimivasta salaojituksesta huolehtiminen on yksi tärkeimmistä asioista, joilla pidennät talosi käyttöikää ja ylläpidät kotisi turvallisuutta. Salaojaremontin jälkeen voit luottaa siihen, että asumisen turvallisuus kasvaa, koska vesivahingon riski pienenee ja sisäilman laatu paranee. Mikäli epäilet, että kiinteistösi salaojat eivät ole kunnossa, voit tilata meidät ilmaiselle kartoituskäynnille viipymättä.

   Salaojitukset ja salaojaremontit Uudellamaalla ja sen lähialueilla

   Salaojatec toteuttaa salaojat ja salaojaremontit nopeasti sekä ammattitaidolla koko Uudenmaan alueella ja sen lähiympäristössä. Teemme salaojaremontit ja sadevesiremontit Uudenmaan kunnissa ja lähialueilla: Askola, Espoo, Hanko, Helsinki, Hyvinkää, Inkoo, Järvenpää, Karkkila, Kauniainen, Kerava, Kirkkonummi, Lapinjärvi, Lohja, Loviisa, Myrskylä, Mäntsälä, Nurmijärvi, Pornainen, Porvoo, Pukkila, Raasepori, Sipoo, Siuntio, Tuusula, Uusimaa, Vantaa ja Vihti

   Toteutamme salaojitukset niin uudis- kuin remonttikohteisiin. Hankimme ja kilpailutamme tarvikkeet ja materiaalit puolestasi. Saat työllemme kolmen vuoden takuun!