Salaojaremontti Tuusula

Salaojat pitävät rakennuksen perustukset kuivina. Varaa ilmainen salaojakartoitus jo tänään!

  Milloin salaojaremontti voi olla ajankohtainen?

  image format png
  Jos kellarissa haisee tunkkaiselta
  Jos kotisi kellari tuoksuu samalta kuin mökin perunakellarissa, kannattaa salaojien toimivuus tarkistuttaa mahdollisimman pian.
  image format png
  Jos pihamaa on jatkuvasti kostea
  Salaojaremontti voi olla aiheellinen, mikäli pihamaalle jää sateen jälkeen lätäköittäin vettä tai maa talon ympärillä on jatkuvasti kostea.
  image format png
  Jos sokkelissa näkyy muutoksia
  Kasvusto, kalkki ja värimuutokset sokkelissa ovat merkki siitä, että kosteus ei ohjaudu perustusten luota pois, vaan kiipeää sitä pitkin ylöspäin.

  Tarkistuttamalla salaojiesi tilanteen voit säästyä ikäviltä yllätyksiltä.

  Jätä yhteystietosi alle, niin sovitaan maksuton kartoituskäynti. Käynnin aikana tarkistamme salaojienne kunnon täysin kuluitta.

   Näin toteutamme salaojaremonttisi:

   1. Kartoitamme nykyisten salaojaputkien tilanteen täysin veloituksetta.

   2. Laskemme sinulle kiinteähintaisen tarjouksen ja teemme projektisuunnitelman.

   3. Ennen remonttia pidämme aloituskatselmuksen, jossa lyödään suunnitelmat lukkoon.

   4. Aloitamme ja päätämme remontin täysin aikataulussa.

   5. Siivoamme jälkemme ja opastamme sinua salaojien ylläpidossa.

   Salaoja- ja sadevesiremontti sujui aikataulussa pienistä muutoksista huolimatta.

   Mittava vesivahinko syntyi Raukion kotiin, kun runkovesiputki katkesi ja siitä tulvi tontille sekä kellariin. Kun kellari oli saatu kuivatettua, päivitettiin myös talon salaoja- ja sadevesijärjestelmät nykyaikaisten vaatimusten mukaiseksi Salaojatecin toimesta. 

   Salaojatec toteutti täydellisen salaoja- ja sadevesiremontin Tuusulan kunnan suojelemaan tiilitaloon. “Remontin aikana minulle näytettiin remontin eri vaiheita ja kerrottiin lisää niistä”.

   Katso videolta, miten Salaojatecin remontti eteni ja miksi Raukio valitsi Salaojatecin urakoitsijaksi lähes parinkymmenen muun urakoijan joukosta.

   Ota yhteyttä

   Yleisiä kysymyksiä salaojaremontista

   Miksi salaojien kunnossapito on tärkeää?
   Voiko kotitalousvähennyksen hyödyntää salaojaremonttiin?
   Voiko salaojaremontin toteuttaa itse?
   Milloin salaojaremontti on ajankohtainen?
   Onko salaojaremontilla takuu?

   Omakotitalon salaojaremontit Tuusulassa

   Salaojatec toteuttaa täydelliset salaoja- ja sadevesiremontit niin uudis- kuin saneerauskohteisiin. Toimiva salaojajärjestelmä ehkäisee kosteuden aiheuttamia ongelmia.

   Jos salaojajärjestelmä ei toimi oikein, maaperän kosteus ja vesi valuu kohti talon perustuksia, josta se nousee talon rakenteisiin aiheuttaen kosteus- ja rakennevaurioita. Pidät kotisi turvallisena tarkistuttamalla salaojiesi toimivuuden tasaisin välajoin!

   Salaojien tehtävä on suojata kotisi ja sen asukkaat kosteudelta.

   Rakenteisiin päässyt kosteus ei ainoastaan vaurioita itse rakenteita, vaan muodostaa myös erilaisia sieni- ja homekasvustoja, joista osa voivat olla terveydelle haitallisia. Kosteus talon ympärillä maaperässä jatkuu ympäri vuoden, minkä vuoksi toimiva salaojajärestelmä on ainoa tapa estää kosteuden haittavaikutukset.

   Mikäli epäilet, että kiinteistösi salaojat eivät ole kunnossa, voit tilata meidät ilmaiselle kartoituskäynnille viipymättä. Toimivasta salaojituksesta huolen pitäminen on yksi tärkeimmistä asioista, joilla pidennät talosi käyttöikää. Huonokuntoinen salaojajärjestelmä nopeuttaa erilaisten kosteus- ja rakennevaurioiden syntymistä ja siksi salaojien asianmukainen toiminta on rakennuksen säilymisen kannalta äärimmäisen tärkeää.

   Salaojitukset ja salaojaremontit Tuusulassa ja sen ympäristössä

   Teemme salaojaremontit ja sadevesiremontit Uudenmaan kunnissa ja lähialueilla: Askola, Espoo, Hanko, Helsinki, Hyvinkää, Inkoo, Järvenpää, Karkkila, Kauniainen, Kerava, Kirkkonummi, Lapinjärvi, Lohja, Loviisa, Myrskylä, Mäntsälä, Nurmijärvi, Pornainen, Porvoo, Pukkila, Raasepori, Sipoo, Siuntio, Tuusula, Uusimaa, Vantaa ja Vihti

   Meiltä onnistuu salaojitukset niin uudis- kuin remonttikohteisiin. Saat työllemme kolmen vuoden takuun sekä opastuksen siihen, kuinka pidät salaojasi kunnossa myös tulevaisuudessa.