Salaojaremontti Porvoo

Toimiva salaojajärjestelmä pitää kiinteistösi perustukset kuivana ja estää kosteusvaurion syntymistä.

  Miksi valita Salaojatecin salaojaremontti?

  image format png
  Kiinteä hinta
  Saat jo heti kättelyssä projektille kiinteän hinnan, joka pitää remontin alusta loppuun saakka. Sinulle ei synny yllättäviä kustannuksia, sillä tarjoamme palvelua vain tarpeeseen.
  image format png
  Asiantunteva palvelu
  Mottomme on, että hyvin suunniteltu on puoliksi tehty. Pidämme sinut ajan tasalla koko remontin ajan ja voit huoletta olla meihin yhteydessä vielä remontin jälkeenkin.
  image format png
  3 vuoden takuu
  Myönnämme kaikille tekemillemme sadevesi- ja salaojaremonteille kolmen vuoden takuun. Autamme sinua myös ylläpitoon liittyvissä kysymyksissä.

  Toimivat salaojat säilyttävät kiinteistösi arvon pidempään.

  Varaa nyt maksuton salaojakartoitus. Kuvaamme salaojat tarvittaessa!

   Näin salaojaremontti etenee:

   1. Projekti alkaa ilmaisella salaojakartoituksella, jonka aikana määritetään salaojaremontin tarve.

   2. Teemme remonttisuunnitelman ja laskemme sinulle kiinteähintaisen tarjouksen remontista

   3. Suunnitelmat ja aikataulut lukkoon yhteisessä aloituskatselmuksessa

   4. Aloitamme projektin aikataulussa ja hoidamme remontin sovitusti alusta loppuun

   5. Käymme kanssasi koko projektin läpi ja kerromme sinulle salaojien ylläpidosta.

   "Nyt kotini salaoja- ja sadevesijärjestelmät ovat nykyaikaisten vaatimusten mukaiset"

   Runkovesiputken hajottua vettä tulvi Raukion tontille sekä talon kellariin aiheuttaen mittavan vesivahingon. Kun kellari oli kuivunut ja remontoitu, päätti Raukio päivittää myös talon salaoja- ja sadevesijärjestelmät nykyaikaisten vaatimusten mukaiseksi.

   Salaojatec toteutti täydellisen sadevesi- ja salaojaremontin Tuusulan kunnan suojelemaan tiilitaloon. 

   “Remontin aikana minulle näytettiin remontin eri vaiheita ja kerrottiin lisää niistä”. Katso videolta, miten Salaojatecin remontti eteni ja miksi Raukio valitsi Salaojatecin urakoitsijaksi lähes parinkymmenen muun urakoitsijan joukosta.

   Ota yhteyttä

   Usein kysyttyä salaojaremontista

   Mitä salaojaremontti maksaa?
   Miksi salaojat olisi hyvä tarkistuttaa säännöllisin väliajoin?
   Miksi salaojaremontti kannattaa teetättää ammattilaisella?
   Mistä huomaan salaojaremontin tarpeen?
   Kuinka kauan salaojaremontti kestää?

   Omakotitalon salaojitus Porvoo

   Tarkistuta salaojiesi tilanne säännöllisesti ja ehkäiset kiinteistösi ennenaikaista rapautumista ja talosi säilyttää arvonsa paljon pidempään. Salaojatec tarkistaa salaojiesi tilanteen täysin veloituksetta!

   Jos salaojajärjestelmä ei toimi oikein, maaperän kosteus ja sadevesi valuu kohti talon perustuksia, josta se nousee talon rakenteisiin aiheuttaen kosteus- ja rakennevaurioita. Salaojatec toteuttaa salaojitukset ja salaojaremontit uudis- sekä saneerauskohteisiin.

   Altistat kotisi ja sen asukkaat kosteuden aiheuttamille vaaroille

   Jos katoilta tippuvat sadevedet ja muu kosteus ei ohjaudu oikein poispäin kiinteistösi luota, talosi perustuksiin syntyy ajan myötä kosteus- ja rakennevaurioita. Rakenteisiin saattaa muodostua myös erilaisia sieni- ja homekasvustoja, jotka voivat olla kotisi asukkaille haitallisia.

   Pyydä meidät viipymättä ilmaiselle kartoituskäynnille, mikäli epäilet, että kiinteistösi salaojat eivät ole kunnossa. Toimivasta salaojituksesta huolen pitäminen on yksi tärkeimmistä asioista, joilla pidennät talosi käyttöikää ja ylläpidät kiinteistösi arvoa.

   Salaojaremontit Porvoossa ja sen lähialueilla

   Salaojatec toteuttaa salaojat ja salaojaremontit nopeasti sekä ammattitaidolla koko Uudenmaan alueella ja sen lähiympäristössä: Askola, Espoo, Hanko, Helsinki, Hyvinkää, Inkoo, Järvenpää, Karkkila, Kauniainen, Kerava, Kirkkonummi, Lapinjärvi, Lohja, Loviisa, Myrskylä, Mäntsälä, Nurmijärvi, Pornainen, Porvoo, Pukkila, Raasepori, Sipoo, Siuntio, Tuusula, Uusimaa, Vantaa ja Vihti

   Meiltä saat salaojitukset niin uudis- kuin remonttikohteisiin. Hankimme ja kilpailutamme tarvikkeet ja materiaalit puolestasi ja lisäksi saat työllemme kolmen vuoden takuun!