Salaojaremontti Nurmijärvi

Salaojien puutteellinen toiminta voi johtaa kosteuden tai veden tunkeutumiseen rakenteisiin. Varaa ilmainen kartoitus!

  3 asiaa, jotka kertovat kotisi olevan salaojaremontin tarpeessa

  image format png
  Kellarissa haisee tunkkaiselta
  Mökin perunakellarin tuoksu on kaikille tuttu, mutta jos kotisi kellari tuoksuu samalta, kannattaa salaojien toimivuus tarkistuttaa mahdollisimman pian.
  image format png
  Pihalla on jatkuvasti vesilätäköitä
  Jos sateen jälkeen pihamaallasi on pitkään lätäköitä, se voi olla merkki siitä, että salaojitus on puutteellinen tai se toimii huonosti.
  image format png
  Sokkelissa näkyy värimuutoksia
  Värimuutokset, kalkki ja kasvusto sokkelissa ovat merkki siitä, että kosteus ei ohjaudu kiinteistösi rakenteiden luota pois vaan kiipeää sitä ylöspäin.

  Säilytä kiinteistösi arvo ja varaa ilmainen salaojien kartoitus.

  Jätä yhteystietosi alle, niin sovitaan maksuton kartoituskäynti. Käynnin aikana tarkistamme salaojienne kunnon täysin kuluitta.

   Jokainen salaojaremonttimme noudattaa seuraavaa työjärjestystä

   1. Ensimmäisellä käynnillä kartoitamme salaojiesi tilanteen täysin veloituksetta.

   2. Projektisuunnitelman lisäksi saat meiltä kiinteähintaisen tarjouksen, joka pitää projektin loppuun asti.

   3. Aloituskatselmuksessa lyömme suunnitelman ja aikataulut lukkoon.

   4. Kun projekti on aika aloittaa, tuomme paikalla kaluston ja muut tarvikkeet.

   5. Remontin päätteeksi käymme kanssasi läpi tehdyt muutokset. Opastamme myös uusien salaojiesi ylläpidossa.

   Salaojatec toteutti täydellisen salaoja- ja salaojaremontin Tuusulan kunnan suojelemaan tiilitaloon

   Viereiseltä tieltä hajonnut runkovesiputki aiheutti mittavan vesivahingon Päivi Raukion kellariin. Runkovesiputken vettä tulvi tontille sekä kellariin, mikä aiheutti mittavan vesivahingon. Kun kellari oli saatu kuntoon, Päivi kilpailutti salaojaremontin ja päätti päivittää talon salaoja- ja sadevesijärjestelmät nykyaikaisten vaatimusten mukaiseksi Salaojatecin toimesta. 

   ”Salaojatec erottui lähes parinkymmenen tarjouksen joukosta positiivisesti niin ensimmäisen kontaktin kuin tarjouksen suhteenkin.”

   Vaikka suunnitelmia muutettiinkin kesken remontin asiakkaan toimesta, kaikki valmistui silti aikataulussa. Katso videolta, kuinka Salaojatecin remontti eteni ja miksi Raukio valitsi juuri Salaojatecin urakoitsijaksi lähes parinkymmenen muun urakoijan joukosta.

   Ota yhteyttä

   Usein kysyttyä salaojaremontista

   Onko salaojaremontilla takuu?
   Onko salaojaremontti kotitalousvähennykelpoinen?
   Voiko salaojaremontin tehdä itse?
   Mistä tiedän, että salaojitus ei ole kunnossa?
   Sitooko maksuton kartoituskäynti?

   Omakotitalon salaojaremontit Nurmijärvellä

   Toteutamme täydelliset salaoja- ja sadevesiremontit niin uudis- kuin saneerauskohteisiin. Jos huomaat talosi oireilevan, ota viipymättä yhteyttä. Näin ehkäistään kiinteistösi ennenaikainen rapautuminen ja talosi säilyttää arvonsa paljon pidempään.

   Jos salaojajärjestelmä ei toimi oikein, maaperän kosteus ja vesi valuu kohti talon perustuksia, josta se nousee talon rakenteisiin aiheuttaen kosteus- ja rakennevaurioita. Tarkistuta salaojien toimivuus tasaisin väliajoin ja vältyt ikäviltä yllätyksiltä.

   Tunkkainen haju voi olla merkki rakenteiden kosteusvauriosta

   Tunnistat kyllä mökin maakellarin tuoksun, mutta se ei ole tervetullut kotiisi. Mikäli sade- ja sulamisvedet eivät ohjaudu oikein, talosi perustuksiin syntyy kosteus- ja rakennevaurioita. Kosteus ei ainoastaan vaurioita talon rakenteita, vaan muodostaa myös erilaisia sieni- ja homekasvustoja, joista osa voi olla terveydelle haitallisia.

   Jotta kiinteistösi säilyy ilman kosteus- ja rakennevaurioita, tulisi salaojat olla kunnossa. Huonosti asennettu tai puutteellinen salaojitus edesauttaa kiinteistösi rapautumista sekä aiheuttaa terveysuhan kotisi asukkaille. Mikäli epäilet, että kiinteistösi salaojat eivät ole kunnossa, voit tilata meidät ilmaiselle kartoituskäynnille. Toimivasta salaojituksesta huolen pitäminen on yksi tärkeimmistä asioista, joilla pidennät talosi käyttöikää.

   Salaojaremontit ja salaojitukset Nurmijärvellä ja sen ympäristössä

   Salaojatec toteuttaa salaojat ja salaojaremontit nopeasti sekä ammattitaidolla koko Uudenmaan alueella ja sen lähiympäristössä. Teemme salaojaremontit ja sadevesiremontit Uudenmaan kunnissa ja lähialueilla: Askola, Espoo, Hanko, Helsinki, Hyvinkää, Inkoo, Järvenpää, Karkkila, Kauniainen, Kerava, Kirkkonummi, Lapinjärvi, Lohja, Loviisa, Myrskylä, Mäntsälä, Nurmijärvi, Pornainen, Porvoo, Pukkila, Raasepori, Sipoo, Siuntio, Tuusula, Uusimaa, Vantaa ja Vihti

   Toteutamme salaojitukset niin uudis- kuin remonttikohteisiin. Hankimme ja kilpailutamme tarvikkeet ja materiaalit puolestasi. Saat työllemme kolmen vuoden takuun!