Salaojaremontti Kerava

Salaojatecilta saat veloituksettoman salaojakartoituksen. Varaa nyt ja säästä kotisi kosteusvauriolta.

  3 asiaa, jotka toimimaton salaojajärjestelmä aiheuttaa:

  image format png
  Huono sisäilma
  Jos kosteus pääsee tunkeutumaan rakenteisiin, voi lopputuloksena olla vakava kosteusvaurio, joka uhkaa kotisi asukkaita. Huono sisäilma ja tunkkainen haju voivat olla merkkejä kosteusvauriosta.
  image format png
  Maaperä pehmittyy
  Jatkuva kosteus maaperässä luonnollisesti pehmittää maa-ainesta ja saattaa aiheuttaa valumia sekä sortumia, jotka ovat omiaan haurastuttamaan talon rakenteita.
  image format png
  Jatkuva kosteus
  Kun sade- ja sulamisvedet eivät ohjaudu oikeaoppisesti pois kiinteistön perustuksista, se alkaa kiipeämään kapillaarisesti perustuksia pitkin ylöspäin. Jatkuva kosteus aiheuttaa erilaisia vaurioita kotiisi.

  Säästä kotisi, tilaa ilmainen kartoituskäynti!

  Salaojatec tarkistaa salaojiesi tilanteen täysin maksutta. Varaa ilmainen salaojien tarkistuskäynti nyt!

   Jokainen projektimme noudattaa suunilleen seuraavaa työjärjestystä:

   1. Kartoitamme nykyisen tilanteesi, tarpeen mukaan myös kuvaamme nykyiset putket

   2. Suunnittelemme projektin alusta loppuun ja laskemme sinulle kiinteähintaisen tarjouksen

   3. Teemme aloituskatselmuksen, jossa lyömme suunnitelmat ja aikataulut lukkoon

   4. Tuomme kaluston paikalle ja hoidamme urakan sovitusti alusta loppuun

   5. Käymme kanssasi läpi, mitä on tehty, miten on tehty sekä opastamme sinulle, kuinka pidät järjestelmäsi kunnossa myös tulevaisuudessa.

   Asiakkaidemme kokemuksia

   Päivi Raukion kokemuksia Salaojatec Oy:stä ‘’Voin suositella vilpittömästi Salaojatec Oy:n palveluita muillekin, en ole katunut hetkeäkään päätöstäni’’

   Salaojatec teki Tuusulan kunnan suojelemaan rintamamiestaloon täydellisen salaojaremontin. Salaojaremontti tuli tarpeelliseksi kellarissa tapahtuneen vesivahingon myötä. Päivi remontoi kaikki kellarin sisäpinnat ja Salaojatecin toimesta päivitettiin talon salaoja- ja sadevesijärjestelmät nykyaikaisten vaatimusten mukaiseksi. Katso videolta, miten Salaojatecin remontti eteni ja miksi Raukio valitsi Salaojatecin urakoitsijaksi lähes parinkymmenen muun urakoijan joukosta.

   Yhteystiedot

   Mikä salaojaremontissa mietityttää?

   Miten salaojaremontti etenee?
   Mistä tiedän, että salaojat eivät toimi oikein?
   Voiko salaojaremontin tehdä itse?
   Tarjoaako Salaojatec salaojaremontille takuun?
   Saako salaojaremontista kotitalousvähennyksen?

   Salaojaremontti Kerava

   Omakotitalon salaojitus tarkoittaa salaojajärjestelmän rakentamista omakotitalon piha-alueelle. Toimiva salaojitus estää veden pääsy talon rakenteiden sisään. Salaojaputki kaivetaan maan alle talon viereen ja sen pääasiallainen tarkoitus on kerätä kiinteistön ympärille valuneet vedet ja ohjata ne pois perustusten luota.

   Mikäli kosteus pääsee perustuksiin ja sitä pitkin nousemaan rakenteisiin, voi lopputuloksena olla ennenaikainen rappeutuminen ja homeongelmia. Sokkelin hilseily tai kalkkeumat ovat usein merkkejä siitä, että salaojituksessa on ongelmia. Syksyisin sateiden lisääntyessä salaojien merkitys korostuu. Erityisesti talon välittömästä läheisyydestä veden tulisi ohjautua nopeasti muualle.

   Salaojaremontti estää kosteusvauriot

   Kiinteistön kivijalan ympäristö pysyy kosteana läpi vuoden. Mikäli kiinteistössäsi ei ole salaojia tai ne toimivat huonosti, kosteus ei ohjaudu pois talon rakenteiden luota vaan se kiipeää rakenteita pitkin ylöspäin. Kosteus ei ainoastaan lahota talon rakenteita, vaan muodostaa myös erilaisia sieni- ja homekasvustoja, jotka voivat olla terveydelle haitallisia. Toimiva salaojitus estää siis kosteusvauriot ja näin olle myös suojelee kiinteistön asukkaita.

   Huonokuntoinen tai väärin asennettu salaoja on omiaan edesauttamaan erilaisten kosteusvaurioiden syntymistä. Salaojatec toteuttaa salaojitukset niin uudiskohteisiin, kuin myös saneerattaviin kohteisiin. Mikäli epäilet, että salaojat eivät ole täysin toimintakuntoisia, kannattaa salaojien kunto tarkistuttaa viipymättä. Voit meidät veloituksettomalle salaojakartoitukselle ja kerromme välittömästi salaojiesi tilanteen.

   Salaojatec toteuttaa salaojitukset ja salaojaremontit Keravalla ja sen ympäristössä

   Meiltä saat salaojitukset ja salaojaremontit nopeasti sekä ammattitaidolla koko Uudenmaan alueella ja sen lähiympäristössä. Tilaa meiltä ilmainen salaojakartoitus: Askola, Espoo, Hanko, Helsinki, Hyvinkää, Inkoo, Järvenpää, Karkkila, Kauniainen, Kerava, Kirkkonummi, Lapinjärvi, Lohja, Loviisa, Myrskylä, Mäntsälä, Nurmijärvi, Pornainen, Porvoo, Pukkila, Raasepori, Sipoo, Siuntio, Tuusula, Uusimaa, Vantaa ja Vihti

   Toteutamme salaojitukset niin uudiskohteisiin kuin remonttikohteisiin. Kilpailutamme käytettävät materiaalit ja hankimme tarvittavat tarvikkeet puolestasi.