Salaojaremontti Järvenpää

Varaa ilmainen kartoitus! Salaojien puutteellinen toiminta voi johtaa kosteuden tai veden tunkeutumiseen rakenteisiin.

  Milloin salaojien tilanne kannattaa tarkistuttaa?

  image format png
  Kellarissa haisee tunkkaiselta
  Tunkkainen perunakellarimainen tuoksu tuoksu on kaikille tuttu, mutta jos kotisi kellari tuoksuu siltä, kannattaa salaojien toimivuus tarkistuttaa mahdollisimman pian.
  image format png
  Pihalla on jatkuvasti vesilätäköitä
  Jos maaperä on talosi ympärillä jatkuvasti kosteaa ja sadevesi jää pihalle lätäköihin, se voi olla merkki siitä, että salaojitus on puutteellinen tai se toimii huonosti.
  image format png
  Sokkelissa näkyy värimuutoksia
  Kalkki ja kasvusto ja värimuutokset sokkelissa ovat merkki siitä, että kosteus ei ohjaudu kiinteistösi rakenteiden luota pois vaan kiipeää sitä ylöspäin.

  Älä anna kosteuden päästä rakenteisiin. Varaa ilmainen salaojakartoitus!

  Jätä yhteystietosi alle, niin sovitaan maksuton kartoituskäynti. Käynnin aikana tarkistamme salaojienne kunnon täysin kuluitta.

   Salaojatecin toteuttama salaojaremontti noudattaa seuraavaa järjestystä:

   1. Nykytilanteen kartoitus veloituksetta. Kuvaamme myös putket tarvittaessa.

   2. Teemme projektisuunnitelman ja saat kiinteähintaisen tarjouksen remontista.

   3. Ennen remontin aloitusta pidetään aloituskatselmus, jossa lyödään suunnitelmat ja aikataulut lukkoon

   4. Tuomme kaluston paikalle ja hoidamme urakan sovitusti alusta loppuun

   5. Siivoamme jälkemme, kerromme mitä teimme ja opastamme sinua kuinka pidät järjestelmäsi kunnossa myös tulevaisuudessa.

   Salaojatec toteutti täydellisen salaoja- ja salaojaremontin Tuusulan kunnan suojelemaan tiilitaloon. 

   Runkovesiputki katkesi lähellä Raukion kotia ja vettä tulvi tontille sekä kellariin, mikä aiheutti mittavan vesivahingon. Kun kellari oli saatu kuivatettua, Salaojatec päivitti myös talon salaoja- ja sadevesijärjestelmät nykyaikaisten vaatimusten mukaisiksi.

   Remontti sujui täysin aikataulussa ja budjetissa muutamista muutoksista huolimatta.

   “Salaojatec huolehti, että kulku oli koko remontin ajan esteetöntä.” Katso videolta, miten Salaojatecin remontti eteni ja miksi Raukio valitsi juuri Salaojatecin urakoitsijaksi lähes parinkymmenen muun urakoitsijan joukosta.

   Ota yhteyttä

   Usein kysyttyä salaojaremontista

   Onko salaojaremontilla takuu?
   Saako salaojaremontista kotitalousvähennyksen?
   Voinko salaojaremontin tehdä itse?
   Mitkä merkit kertovat, että salaojani eivät toimi kunnolla?
   Mitä salaojien veloitukseton kartoitus pitää sisällään?

   Omakotitalon salaojitus Järvenpää

   Toteutamme täydelliset salaoja- ja sadevesiremontit niin uudis- kuin saneerauskohteisiin. Jos huomaat talosi oireilevan, ota viipymättä yhteyttä. Näin ehkäistään kiinteistösi ennenaikainen rapautuminen ja talosi säilyttää arvonsa paljon pidempään.

   Maaperän kosteus ja sadevesi valuu kohti talon perustuksia, josta se nousee talon rakenteisiin aiheuttaen kosteus- ja rakennevaurioita. Tarkistuta siis salaojien toimivuus tasaisin väliajoin ja vältyt ikäviltä yllätyksiltä.

   Mistä tiedän, että kotini on salaojaremontin tarpeessa?

   Kosteus talon ympärillä maaperässä jatkuu ympäri vuoden, jonka takia salaojat tulisi olla kunnossa. Huonokuntoinen ja väärin asennettu salaoja edesauttaa erilaisten kosteus- ja rakennevaurioiden syntymistä ja siksi salaojien asianmukainen toiminta on rakennuksen säilymisen kannalta äärimmäisen tärkeää.

   Jos sokkeli hilseilee, siinä näkyy kalkkia tai kellarissasi tuoksuu tunkkaiselta, on syytä tarkistaa salaojien tilanne pikimmiten. Mikäli epäilet, että kiinteistösi salaojat eivät ole kunnossa, voit tilata meidät ilmaiselle kartoituskäynnille. Toimiva salaojajärjestelmä pidentää kiinteistösi käyttöikää ja turvaa kotisi asukkaiden terveyden.

   Salaojaremontit Järvenpäässä ja sen lähiealueilla

   Salaojatec toteuttaa salaojat ja salaojaremontit nopeasti sekä ammattitaidolla koko Uudenmaan alueella ja sen lähiympäristössä. Teemme salaojaremontit ja sadevesiremontit Uudenmaan kunnissa ja lähialueilla: Askola, Espoo, Hanko, Helsinki, Hyvinkää, Inkoo, Järvenpää, Karkkila, Kauniainen, Kerava, Kirkkonummi, Lapinjärvi, Lohja, Loviisa, Myrskylä, Mäntsälä, Nurmijärvi, Pornainen, Porvoo, Pukkila, Raasepori, Sipoo, Siuntio, Tuusula, Uusimaa, Vantaa ja Vihti

   Meiltä saat salaojitukset niin uudis- kuin remonttikohteisiin. Teemme kiinteähintaisen tarjouksen remontista jo heti ensikäynnillä, joka pitää remontin loppuun saakkaa. Myönnämme myös 3 vuoden takuun tekemällemme työlle.