Salaojaremontti Hyvinkää

Meillä et maksa turhasta, vaan tarjoamme palvelua ainoastaan tarpeeseen. Varaa ilmainen kartoituskäynti!

  Miksi valita Salaojatec tekemään salaojaremontin?

  image format png
  3 vuoden takuu
  Kaikki tekemämme saneeraus- ja remonttikohteemme saavat kolmen vuoden takuun. Voit olla huoletta olla meihin yhteydessä vielä remontin jälkeenkin.
  image format png
  Kiinteä hinnoittelu
  Annamme jo heti alussa palvelullemme kiinteän, kilpailukykyisen hinnan. Pidämme kiinni sovitusta, eikä asiakkaalle synny ylimääräisiä kustannuksia.
  image format png
  Asiantunteva palvelu
  Meille palvelu on ykkös-asia ja toimimme aina kaikissa projekteissa läpinäkyvästi ja rehellisesti. Meiltä saat palvelua vain tarpeeseen, etkä maksa turhasta.

  Muutaman päivän salaojaremontti tuo vuosikymmenien hyödyt.

  Jätä yhteystietosi alle, niin sovitaan maksuton kartoituskäynti. Käynnin aikana tarkistamme salaojienne kunnon täysin kuluitta.

   Jokainen salaojaremonttimme noudattaa seuraavaa työjärjestystä

   1. Kartoitamme nykyisen tilanteesi, tarpeen mukaan myös kuvaamme nykyiset putket

   2. Suunnittelemme projektin alusta loppuun ja laskemme sinulle kiinteähintaisen tarjouksen

   3. Teemme aloituskatselmuksen, jossa lyömme suunnitelmat ja aikataulut lukkoon

   4. Tuomme kaluston paikalle ja hoidamme urakan sovitusti alusta loppuun

   5. Käymme kanssasi läpi, mitä on tehty, miten on tehty sekä opastamme sinulle, kuinka pidät järjestelmäsi kunnossa myös tulevaisuudessa.

   “Salaojatec huolehti, että kulku oli koko remontinkin ajan esteetöntä.”

   Runkovesiputken vettä tulvi tontille sekä kellariin, mikä aiheutti mittavan vesivahingon. Kun kellari oli saatu kuivatettua, päivitettiin myös talon salaoja- ja sadevesijärjestelmät nykyaikaisten vaatimusten mukaiseksi Salaojatecin toimesta. 

   Salaojatec toteutti täydellisen salaoja- ja salaojaremontin Tuusulan kunnan suojelemaan tiilitaloon. 

   “Remontin aikana minulle näytettiin remontin eri vaiheita ja kerrottiin lisää niistä”. Katso videolta, miten Salaojatecin remontti eteni ja miksi Raukio valitsi Salaojatecin urakoitsijaksi lähes parinkymmenen muun urakoijan joukosta.

   Ota yhteyttä

   Usein kysyttyä salaojaremontista

   Mitkä ovat tyypillisiä salaojien aiheuttamia onglemia?
   Onko salaojaremontti kotitalousvähennykelpoinen?
   Voiko salaojaremontin tehdä itse?
   Mikä on salaoja?
   Miksi ilmainen kartoitus kannattaa tehdä nyt?

   Omakotitalon salaojaremontit Hyvinkäällä

   Salaojatec toteuttaa täydelliset salaoja- ja sadevesiremontit niin uudis- kuin saneerauskohteisiin. Jos huomaat talosi oireilevan, ota viipymättä yhteyttä. Näin ehkäistään kiinteistösi ennenaikainen rapautuminen ja talosi säilyttää arvonsa paljon pidempään.

   Jos salaojajärjestelmä ei toimi oikein, maaperän kosteus ja vesi valuu kohti talon perustuksia, josta se nousee talon rakenteisiin aiheuttaen kosteus- ja rakennevaurioita. Tarkistuta salaojien toimivuus tasaisin väliajoin ja vältyt ikäviltä yllätyksiltä.

   Kosteudelta suojattu talo on asukkaille turvallinen.

   Kiinteistön ympärillä oleva kosteus on ympärivuotista ja kosteuden aiheuttamat vauriota ovat juuri niitä, jotka todennäköisimmin auheuttavat koteihin sisäilmaongelmia, mikrobikasvustoa tai jopa hometta. Pitkään jatkuneet sisäilmaongelmat saattavat johtaa elinikäisiin terveysonglemiin. Toimiva salaojajärjestelmä ehkäisee osaltaan tätä, sillä salaojajärjestelmän tarkoitus on suojella talon rakenteita kosteudelta.

   Salaojaremontin isoin hyöty on ehdottomasti asukkaiden hyvinvoinnin takaaminen. Ajoissa tehty salaojaremontti ehkäisee pysyviä vauroita rakenteissa, jolloin kosteuden aiheuttamia sisäilmaongelmia ei pääse edes syntymään. Varaa siis ilmainen salaojien kartoitus, ja säästät kotisi sekä sen asukkaat kosteuden aiheuttamilta haitoilta.

   Salaojaremontit ja salaojitukset Hyvinkäällä ja sen lähialueilla

   Salaojatec tekee salaojat ja salaojaremontit nopeasti sekä ammattitaidolla koko Uudenmaan alueella ja sen lähiympäristössä: Askola, Espoo, Hanko, Helsinki, Hyvinkää, Inkoo, Järvenpää, Karkkila, Kauniainen, Kerava, Kirkkonummi, Lapinjärvi, Lohja, Loviisa, Myrskylä, Mäntsälä, Nurmijärvi, Pornainen, Porvoo, Pukkila, Raasepori, Sipoo, Siuntio, Tuusula, Uusimaa, Vantaa ja Vihti

   Salaojatecin toteuttamille remonteille saat aina kolmen vuoden takuun. Nauti huoletta lomasta ja anna meidän toteuttaa salaojaremonttisi. Toteutamme salaojitukset niin uudis- kuin remonttikohteisiin.