Salaojaremontti Helsinki

Salaojien puutteellinen toiminta voi johtaa kosteuden tai veden tunkeutumiseen rakenteisiin. Varaa ilmainen kartoitus!

  Mistä tiedän, että salaojajärjestelmä ei toimi?

  image format png
  Kellarissa haisee tunkkaiselta
  Mökin perunakellarin tuoksu on kaikille tuttu, mutta jos kotisi kellari tuoksuu samalta, kannattaa salaojien toimivuus tarkistuttaa mahdollisimman pian.
  image format png
  Pihalla on jatkuvasti vesilätäköitä
  Jos sateen jälkeen pihamaallasi on pitkään lätäköitä, se voi olla merkki siitä, että salaojitus on puutteellinen tai se toimii huonosti.
  image format png
  Sokkelissa näkyy värimuutoksia
  Värimuutokset, kalkki ja kasvusto sokkelissa ovat merkki siitä, että kosteus ei ohjaudu kiinteistösi rakenteiden luota pois vaan kiipeää sitä ylöspäin.

  Säilytä kiinteistösi arvo ja varaa ilmainen salaojien kartoitus.

  Jätä yhteystietosi alle, niin sovitaan maksuton kartoituskäynti. Käynnin aikana tarkistamme salaojienne kunnon täysin kuluitta.

   Jokainen salaojaremonttimme noudattaa seuraavaa työjärjestystä

   1. Kartoitamme nykyisen tilanteesi, tarpeen mukaan myös kuvaamme nykyiset putket

   2. Suunnittelemme projektin alusta loppuun ja laskemme sinulle kiinteähintaisen tarjouksen

   3. Teemme aloituskatselmuksen, jossa lyömme suunnitelmat ja aikataulut lukkoon

   4. Tuomme kaluston paikalle ja hoidamme urakan sovitusti alusta loppuun

   5. Käymme kanssasi läpi, mitä on tehty, miten on tehty sekä opastamme sinulle, kuinka pidät järjestelmäsi kunnossa myös tulevaisuudessa.

   “Salaojatec huolehti, että kulku oli koko remontinkin ajan esteetöntä.”

   Runkovesiputken vettä tulvi tontille sekä kellariin, mikä aiheutti mittavan vesivahingon. Kun kellari oli saatu kuivatettua, päivitettiin myös talon salaoja- ja sadevesijärjestelmät nykyaikaisten vaatimusten mukaiseksi Salaojatecin toimesta. 

   Salaojatec toteutti täydellisen salaoja- ja salaojaremontin Tuusulan kunnan suojelemaan tiilitaloon. 

   “Remontin aikana minulle näytettiin remontin eri vaiheita ja kerrottiin lisää niistä”. Katso videolta, miten Salaojatecin remontti eteni ja miksi Raukio valitsi Salaojatecin urakoitsijaksi lähes parinkymmenen muun urakoijan joukosta.

   Ota yhteyttä

   Usein kysyttyä salaojaremontista

   Onko salaojaremontilla takuu?
   Onko salaojaremontti kotitalousvähennykelpoinen?
   Miksi tilaisi ammattilaisen, kun voin tehdä salaojaremontin itse?
   Mistä tiedän, että salaojitus ei ole kunnossa?
   Miksi ilmainen kartoitus kannattaa tehdä nyt?

   Omakotitalon salaojaremontit Helsingin alueella

   Salaojatec toteuttaa täydelliset salaoja- ja sadevesiremontit niin uudis- kuin saneerauskohteisiin. Jos huomaat talosi oireilevan, ota viipymättä yhteyttä. Näin ehkäistään kiinteistösi ennenaikainen rapautuminen ja talosi säilyttää arvonsa paljon pidempään.

   Jos salaojajärjestelmä ei toimi oikein, maaperän kosteus ja vesi valuu kohti talon perustuksia, josta se nousee talon rakenteisiin aiheuttaen kosteus- ja rakennevaurioita. Tarkistuta salaojien toimivuus tasaisin väliajoin ja vältyt ikäviltä yllätyksiltä.

   Tunkkainen haju voi olla merkki rakenteiden kastumisesta

   Tunnistat kyllä mökin maakellarin tuoksun, mutta se ei ole tervetullut kotiisi. Mikäli sade- ja sulamisvedet eivät ohjaudu oikein, talosi perustuksiin syntyy kosteus- ja rakennevaurioita. Kosteus ei ainoastaan vaurioita talon rakenteita, vaan muodostaa myös erilaisia sieni- ja homekasvustoja, joista osa voivat olla terveydelle haitallisia. Kosteus talon ympärillä maaperässä jatkuu ympärivuoden.

   Huonokuntoinen ja väärin asennettu salaoja edesauttaa erilaisten kosteus- ja rakennevaurioiden syntymistä ja siksi salaojien asianmukainen toiminta on rakennuksen säilymisen kannalta äärimmäisen tärkeää. Mikäli epäilet, että kiinteistösi salaojat eivät ole kunnossa, voit tilata meidät ilmaiselle kartoituskäynnille viipymättä. Toimivasta salaojituksesta huolen pitäminen on yksi tärkeimmistä asioista, joilla pidennät talosi käyttöikää.

   Salaojaremontit Helsingissä ja sen lähialueilla

   Salaojatec toteuttaa salaojat ja salaojaremontit nopeasti sekä ammattitaidolla koko Uudenmaan alueella ja sen lähiympäristössä. Teemme salaojaremontit ja sadevesiremontit Uudenmaan kunnissa ja lähialueilla: Askola, Espoo, Hanko, Helsinki, Hyvinkää, Inkoo, Järvenpää, Karkkila, Kauniainen, Kerava, Kirkkonummi, Lapinjärvi, Lohja, Loviisa, Myrskylä, Mäntsälä, Nurmijärvi, Pornainen, Porvoo, Pukkila, Raasepori, Sipoo, Siuntio, Tuusula, Uusimaa, Vantaa ja Vihti

   Toteutamme salaojitukset niin uudis- kuin remonttikohteisiin. Hankimme ja kilpailutamme tarvikkeet ja materiaalit puolestasi. Saat työllemme kolmen vuoden takuun!