Salaojaremontti Espoo

Toimivan salaojajärjestelmän avulla pelastat kiinteistösi perustuksen pahimmalta mahdolliselta haurastuttajalta - kosteudelta

  3 seurausta toimimattomasta salaojajärjestelmästä

  image format png
  Maaperä pehmittyy
  Vuosittain pientalojen katolta valuu 50 – 100 kuutiota sade- ja sulamisvesiä. Mikäli ne jäävät asuntoasi ympäröivään maaperään, ne pehmittävät sitä, aiheuttaen valumia, sortumia sekä maan liikkumista.
  image format png
  Perustus pilalle
  Ympärivuotinen kosteus siirtyy maaperästä hiljalleen imeytyy asuntosi perustuksiin. Märkä maa on pahin mahdollinen perustuksien haurastuttaja. Ennenaikaisen rappeutumisen lisäksi, kosteus aiheuttaa myös vakavia routavaurioita.
  image format png
  Sisäilmaongelmat
  Pahimmassa tapauksessa kosteus nousee perustusta pitkin talon rakenteisiin, aiheuttaen lahoamista ja muodostaen erilaisia home- ja sienikasvustoja. Jos näin pitkälle edetään, talon lähtölaskenta on jo pitkällä.

  Säästä kotisi, tilaa ilmainen kartoituskäynti!

  Jätä yhteystietosi alle, niin sovitaan maksuton kartoituskäynti. Käynnin aikana tarkistamme salaojienne kunnon täysin kuluitta.

   Jokainen projektimme noudattaa suunilleen seuraavaa työjärjestystä:

   1. Kartoitamme nykyisen tilanteesi, tarpeen mukaan myös kuvaamme nykyiset putket

   2. Suunnittelemme projektin alusta loppuun ja laskemme sinulle kiinteähintaisen tarjouksen

   3. Teemme aloituskatselmuksen, jossa lyömme suunnitelmat ja aikataulut lukkoon

   4. Tuomme kaluston paikalle ja hoidamme urakan sovitusti alusta loppuun

   5. Käymme kanssasi läpi, mitä on tehty, miten on tehty sekä opastamme sinulle, kuinka pidät järjestelmäsi kunnossa myös tulevaisuudessa.

   Kokemuksia Salaojatecistä

   Päivi Raukion kokemuksia Salaojatec Oy:stä ‘’Voin suositella vilpittömästi Salaojatec Oy:n palveluita muillekin, en ole katunut hetkeäkään päätöstäni’’

   Salaojatec teki Tuusulan kunnan suojelemaan rintamamiestaloon täydellisen salaojaremontin. Salaojaremontti tuli tarpeelliseksi kellarissa tapahtuneen vesivahingon myötä. Päivi remontoi kaikki kellarin sisäpinnat ja Salaojatecin toimesta päivitettiin talon salaoja- ja sadevesijärjestelmät nykyaikaisten vaatimusten mukaiseksi. Katso videolta, miten Salaojatecin remontti eteni ja miksi Raukio valitsi Salaojatecin urakoitsijaksi lähes parinkymmenen muun urakoijan joukosta.

   Yhteystiedot

   Mietityttääkö salaojaremontin tekeminen?

   Mitä salaojaremontit pitää sisällään?
   Mitkä merkit kertovat, ettei kaikki ole kunnossa?
   Miksi en tekisi salaojaremonttia itse?
   Onko salaojaremonteille takuuta?
   Onko salaojaremontti kotitalousvähennyskelpoinen palvelu?

   Omakotitalon salaojaremontti Espoo

   Omakotitalon salaojitus tarkoittaa salaojarakenteen rakentamista omakotitalon piha-alueelle. Salaojarakenteen avulla estetään veden pääsy talon rakenteiden sisään. Salaojaputki on maan alle kaivettu, reikäinen putki, johon ympäröivän alueen vesi valuu ja ohjataan pois omakotitalon lähistöltä.

   Kosteus omakotitalon perustuksissa voi aiheuttaa ennenaikaisia rappeumia ja homeongelmia. Sokkelin hilseily tai värimuutokset ovat usein merkkejä siitä, että omakotitalon salaojituksessa on ongelmia. Keväällä lumien sulaessa, kannattaa tarkastella veden kertymistä omakotitalon piha-alueelle. Erityisesti talon välittömästä läheisyydestä veden tulisi ohjautua nopeasti muualle.

   Salaojaremontti estää rakenteiden kosteusvauriot

   Jatkuva kosteus, kuten suuret sadevesimassat ja sulavat lumet pitävät rakennuksen kivijalan märkänä ympäri vuoden. Mikäli kosteus jatkuu pitkään, vesiä pääsee myös kellareihin. Kosteus ei ainoastaan lahota talon rakenteita, vaan muodostaa myös erilaisia sieni- ja homekasvustoja, joista osa voivat olla terveydelle haitallisia. Toimiva salaojitus on yksi tärkeimmistä asioista, joista huolta pitämällä asuinrakennus pidetään pitkään asuttavassa kunnossa.

   Salaojien asianmukainen toiminta on rakennuksen kunnon kannalta äärimmäisen tärkeää, sillä huonokuntoinen tai väärin asennettu salaoja on omiaan edesauttamaan erilaisten kosteusvaurioiden syntymistä ja sulavien lumien tekemiä vaurioita. Salaojatec telee salaojituksia niin uudiskohteisiin kuin myös saneerattaviin kohteisiin. Mikäli vesi vuotaa ulkoa talosi kellariin tai epäilet, että salaojat eivät ole täysin toimintakuntoisia, kannattaa salaojaremontti tehdä viipymättä.

   Salaojatec – Salaojitukset ja salaojaremontit Espoossa ja sen ympäristössä

   Salaojatec toteuttaa salaojat ja salaojaremontit nopeasti sekä ammattitaidolla koko Uudenmaan alueella ja sen lähiympäristössä. Teemme salaojaremontit ja sadevesiremontit Uudenmaan kunnissa ja lähialueilla: Askola, Espoo, Hanko, Helsinki, Hyvinkää, Inkoo, Järvenpää, Karkkila, Kauniainen, Kerava, Kirkkonummi, Lapinjärvi, Lohja, Loviisa, Myrskylä, Mäntsälä, Nurmijärvi, Pornainen, Porvoo, Pukkila, Raasepori, Sipoo, Siuntio, Tuusula, Uusimaa, Vantaa ja Vihti

   Toteutamme salaojitukset niin uudiskohteisiin kuin remonttikohteisiin. Kilpailutamme käytettävät materiaalit ja hankimme tarvittavat tarvikkeet puolestasi.